Haberler

30 Bin Kişiyi Coşturdular

Ereğli Festivali'nde Sahneye Çıkan Ünlüler, 30 Bin Kişiyi Coşturdu.

EREĞLİ FESTİVALİ'NDE SAHNEYE ÇIKAN ÜNLÜLER, 30 BİN KİŞİYİ COŞTURDU.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde konser veren İbrahim Tatlıses, Demet Akalın, Sibel Bilgiç ve İsmail YK, yaklaşık 30 bin kişiyi coşturdu. Sibel Bilgiç, 14 yıl aradan sonra sahneye çıkarken, mini elbisesiyle dikkat çekti. Seksi kıyafetiyle ilgi çeken Demet Akalın ise şarkısına eşlik eden bir hayranına sahneden dizlerinin üzerinde çökerek mikrofon uzattı. Bazı hayranları ise güzel şarkıcıyı daha iyi görebilmek için ağaçlara çıktı.

Ereğli Belediyesi'nin düzenlediği 'Uluslararası Sevgi, Başış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde, sahil bandındaki konserde önce Sibel Bilgiç sahneye çıktı.

İş adamı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikteliğinin ardından Prof. Dr. Ulvi Süvarioğlu'yla yaptığı evliliğini bitiren Sibel Bilgiç, 14 yıl sonra ilk kez Ereğli'de sahneye çıktı. Mini elbisesiyle dikkat çeken Sibel Bilgiç, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirdi. Sahnede sık sık çok heyecanlı olduğunu söyleyen Bilgiç, gazetecileri de yakından fotoğraf ve görüntü almamaları için uyardı. Bilgiç'e osmanlı çileği hediye eden AKP'li Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, "14 yıl aradan sonra ilk kez sahne almanıza rağmen süpersiniz" dedi.

Sibel Bilgiç'in ardından İsmail YK sahneye çıktı. İsmail YK, hareketli şarkılarıyla alanı dolduran sevenlerini coşturdu. Konser sırasında İsmail YK bir sürpriz yaşadı. Başkan Sesli, sahneye bir pasta getirterek İsmail YK'nın doğum gününü kutladı. İsmail YK, pastasını Başkan Sesli ile birlikte kesti.

İsmail YK'dan sonra sahneye çıkan Demet Akalın ise alanda büyük bir coşku yaşattı. Seksi kıyafetiyle dikkat çeken Demet Akalın, hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Bir ara bir gazetecinin fotoğraf makinesini alan Demet Akalın, "Buradan çok güzel görünüyorsunuz" diyerek kalabalığın fotoğrafını çekti. Demet Akalın, şarkısına eşlik eden bir hayranına mikrofon uzatmak isteyince de bir hayli zorlandı. Demet Akalın, sahneden dizlerinin üzerinde çökerek mikrofonu uzattığı hayranıyla birlikte şarkı söyledi. Bazı hayranları ise güzel şarkıcıyı görebilmek çin ağaçların üzerine çıktı. Demet Akalın, "Yılbaşı ağacı gibi oldunuz" diyerek hayranlarına takıldı.

Son olarak sahneye çıkan İbrahim Tatlıses de coşkulu kalabalığı görünce büyük keyif yaşadı. 4 yıldır Ereğli'de konser verdiğini belirten Tatlıses, "Buradan hiçbir zaman olumsuz düşüncelerle ayrılmadım. Az önce kuliste Başkan Murat Sesli ile konuştum. 'Biz hiçbirşey yapmıyoruz. Belediyenin önüne istek kutusu koyuyoruz. Vatandaş hangi sanatçıyı isterse onu getiriyoruz' dedi. 4 yıldır 'İbo' diyen yüreğinizi yerim sizin" dedi. Tatlıses, şarkılarıyla geç saatlere kadar hayranlarını coşturdu. Konser havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title