Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü kapsamında tören düzenlendi.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü kapsamında tören düzenlendi.

Van'da Valilik bahçesinde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenkler konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Halk oyunları ve mehteran takımının gösterisiyle sona eren törene Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, AK Parti Van Milletvekili Nadir Kartal, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Van Bölge Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu katıldı.

Vatandaşların Türk bayraklarıyla izlediği törene İranlı turistler de ilgi gösterdi.

Başkale ilçesinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törene, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutan Vekilli Piyade Binbaşı Bülent Yılmaz, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bitlis

Bitlis'te Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından çelenk sunuldu.

Buradaki törenin ardından Vali Ustaoğlu, makamında tebrikleri kabul etti.

Güroymak ilçesinde Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Asef İşbiter, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Tören, kaymakamlık makamında tebriklerin kabul etmesiyle bitti.

Muş

Muş'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu.

Törenin ardından Muş Valisi Aziz Yıldırım, makamında tebrikleri kabul etti.

Vali Yıldırım ve beraberindeki heyet Garnizon Şehitliğini ziyaret etti, ardından burada Kur'an-ı Kerim okundu.

Bulanık ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı önünde düzenlen törende Piyade Asteğmen Mert Kaya günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tören kaymakamlık makamında Kaymakam Hacı Arslan Uzan'ın tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

- Hakkari

30 Ağustos Zafer Bayramı Hakkari ve ilçelerinde de törenlerle kutlandı.

Valilik önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlama mesajının okunmasının ardından Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Üsteğmen Bahadır Yağcılar, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yaptı.

Törenin ardından Vali Toprak makamında tebrikleri kabul etti.

Törene Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Baro Başkanı Zeydin Kaya, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, asker ve polisler katıldı.

- Yüksekova

Hükümet Konağı önünde düzenlenen ve Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ile son bulan törenin ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, makamında tebrikleri kabul etti.

Törene, Kaşıkçı'nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, askeri erkan, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Şemdinli ve Çukurca

İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki törende Atatürk büstüne çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman tebrikleri kabul etti.

Çukurca'da Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende Atatürk büstüne çelenkler sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu tören günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Haftası Bitlis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title