Haberler

3 Yıl Sonra Yeniden İşitmeye Başladı

Ağrı'nın Hamur İlçesi'ne Bağlı Aşağı Karabal Köyü'nde Oturan Sıddık Deniz, Hamur Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından Alınan İşitme Cihazı Sayesinde Yeniden İşitmeye Başladı.

Ağrı'nın Hamur İlçesi'ne bağlı Aşağı Karabal Köyü'nde oturan Sıddık Deniz, Hamur Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan işitme cihazı sayesinde yeniden işitmeye başladı.

Geçirdiği hastalık sonrası işitme kaybına uğrayan ve maddi imkanı olmadığı için işitme cihazı alamayan Sıddık Deniz (71), Hamur Kaymakamlığı'na müracaat ederek yardım talebinde bulundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından talebi uygun görülen Deniz'e 500 YTL tutarındaki işitme cihazı alındı. Hamur Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim'in makamında işitme cihazı takılan ve 3 yıl aradan sonra tekrar duymaya başlayan Sıddık Deniz, yetkililere teşekkür ederek sohbet etmeye başladı.

Son 3 ay içerisinde 6 vatandaşa işitme cihazı aldıklarını belirten Kaymakam Sarıibrahim, "Maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü sorunu ile imkanlarla ölçüsünde ilgilenmeye çalışıyoruz. Yıllar sonra bu vatandaşlarımızın yeniden duymaya başlaması onlar kadar bizi de sevindirmiştir" dedi.

(İD-AG-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title