Haberler

3. The Partisan Of Yachting Yarışları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yarışlardan görüntü-Teknelerden detay-Yarış sorumlularından Benjamin Gusev'in açıklaması -Yarışlardan görüntü-Teknelerden detay-Yarış sorumlusu ile röportajYelken: 3. The Partisan Of Yachting Regatta, Bodrum'da başladı- Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 gün sürecek yelken yarışlarına, Rus yarışmacıların yer aldığı 8 tekne mücadele ediyor Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü ve Bodrum Milta Marina'nın desteklediği 3. The Partisan of Yachting Regatta, Bodrum'da başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yarışlardan görüntü-Teknelerden detay-Yarış sorumlularından Benjamin Gusev'in açıklaması -Yarışlardan görüntü-Teknelerden detay-Yarış sorumlusu ile röportajYelken: 3. The Partisan Of Yachting Regatta, Bodrum'da başladı- Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 gün sürecek yelken yarışlarına, Rus yarışmacıların yer aldığı 8 tekne mücadele ediyor Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü ve Bodrum Milta Marina'nın desteklediği 3. The Partisan of Yachting Regatta, Bodrum'da başladı. Aralarında Rus Olimpik Takımı'ndan yarışmacılar ile dünya ve Avrupa şampiyonalarında ödül kazanmış birçok yarışmacının yer aldığı turnuvanın ilk gün etabına, 8 tekne katıldı. Karaada açıklarında yerlerini alan yarışmacılar, verilen startın ardından yarışa başladı. Bodrum ve Karaada arasındaki koy içinde 1.2 millik iki tur şamandıra dönüşü yapan yarışmacılar, rüzgarın şiddetini arttırmasıyla zaman zaman zor anlar yaşadı.Yarış sorumlularından Benjamin Gusev, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların cuma gününe kadar devam edeceğini belirtti. Partisan Regatta Rusya'nın en önemli yarışlarından biri olduğuna işaret eden Gusev, "Katılan yarışmacılar üst düzey yarışmacılardır. Burada bu güzel ortamda yarışmaktan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.Yarışların cuma günü Bodrum'da düzenlenecek ödül töreniyle sona ereceği bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Bodrum Milta Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title