Haberler

Yaşlı adam evinde ölü olarak bulundu

Güncelleme:

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca Mahallesi'nde yaşlı adamın evinde bir ay önce öldüğü ortaya çıktı.

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca Mahallesi'nde yaşlı adamın evinde bir ay önce öldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Ilıca Mahallesi Yavuz Selim Tokiler sitesinde F1-B Blok 2. katta yalnız olarak yaşayan Dursun Peker'in (72) evinden kokular gelmesi üzerine komşuları, durumu polise bildirdi. Eve giden polis ekipleri itfaiye ekiplerinin yardımıyla eve girdi. Evde yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı. İki evlilik yapan ve 5 çocuğu bulunduğu belirtilen Dursun Peker'in yaklaşık bir ay önce evinde öldüğü ve cesedinin çürümeye başladığı görüldü.

İki eşinden de ayrı yaşayan Dursun Peker'in çocuklarının zaman zaman eve geldikleri belirtildi. Mahalle sakinleri yaşlı şahsın bir aydır görülmediğini ve evden gelen kokulardan dolayı durumu fark ettiklerini anlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri evde yaptıkları incelemede Peker'in cesedinin uzun süre beklediği için çürüme olduğunu belirledi. Polis ekipleri tarafından evden alınan Dursun Peker'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Formula 1 İtfaiye Erzurum 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title