Haberler

TEM Sakarya geçişinde çok sayıda araç birbirine girdi

Güncelleme:

TEM Sakarya geçişinde çok sayıda araç birbirine girdi İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı Zincirleme kazalar sonrası İstanbul istikametini trafiğe açmak için çalışmalar sürüyor Etkili olan kar yağışı TEM Otoyolu Sakarya geçişi İstanbul istikametinde çok sayıda aracın kaza yapmasına sebep oldu.

TEM Sakarya geçişinde çok sayıda araç birbirine girdi

İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı

Zincirleme kazalar sonrası İstanbul istikametini trafiğe açmak için çalışmalar sürüyor

SAKARYA - Etkili olan kar yağışı TEM Otoyolu Sakarya geçişi İstanbul istikametinde çok sayıda aracın kaza yapmasına sebep oldu. Meydana gelen zincirleme trafik kazaları sonrasında İstanbul istikameti trafiğe kapatılırken ekipler bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre, etkili olan kar yağışı TEM Otoyolu Sakarya geçişi Arifiye ilçesinde aralarında tır, yolcu otobüsleri ve otomobillerinde olduğu çok sayıda trafik kazasını beraberinde getirdi. Kaza sebebiyle İstanbul istikameti trafiğe katıldı. Adapazarı gişelerinden İstanbul yönüne gitmek isteyen araçlar durdurularak geri çevrilirken, İstanbul istikametinden gelen araçlar ise D-100 Karayolu'na yönlendiriliyor.

Öte yandan, aynı bölgede meydana gelen ayrı zincirleme trafik kazaları için bölgede trafik ve karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Sakarya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title