Haberler

Gasbetmek istedikleri taksiciye korku dolu anlar yaşatmışlardı! O anların görüntüsü kamerada

Güncelleme:

Bağcılar Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde 2 Eylül tarihinde meydana gelen olayda taksi şoförü İ.B.'nin (60) aracına binen iki kişi önce şoförle tartıştı ardından gasbetmek istedi. Taksi şoförünün direnmesi üzerine şüphelilerden biri silahını çıkartarak araca doğru ateş etmeye başladı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Taksi şöfürü İ.B. aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis tarafından başlatılan soruşturmada Uğur C.(28) gözaltına alındı. Daha önceden 23 kez çeşitli suçlardan polise geliş kaydı bulunan şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olayın firari zanlısı olarak aranan Yunus E.G.(27) de önceki gün gözaltına alındı. Daha önceden 13 kez polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıkan şüpheli adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan olay sırasında Taksici İ.B.'nin aracında bulunan güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde ikilinin önce araç içinde şoför İ.B. ile tartıştıkları daha sonra araçtan indikleri görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bağcılar Tragger 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title