Haberler

Taklalar atarak hurdaya dönen araçtaki 3 kişi yaralandı

Güncelleme:

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde kontrolden çıkarak taklalar atıp, şarampolde hurdaya dönmüş vaziyette duran otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde kontrolden çıkarak taklalar atıp, şarampolde hurdaya dönmüş vaziyette duran otomobildeki 3 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiyenin yardımıyla çıkarılıp, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bozkurt ilçesine bağlı Alikurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli-Afyon Karayolunda seyir halinde olan ve plakası belirlenemeyen A.L. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu zikzak çizerek yoldan çıktı.

Taklalar atmaya başlayan otomobil şarampole hurdaya dönerek durdu. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye güvenlik güçleri, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücülere araç içerisinde ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ise yaralıları araçta çıkartmak için çalışma başlattı. Ekipler, araç içerisindeki yaralı sürücü A.L. ile yolcu konumunda bulunan C.E, K.İ.'yİ sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sonrası kullanılmaz hale gelen araç, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla şarampolden kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren yaralı 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bozkurt Denizli Tragger 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title