Haberler

Son Dakika | Kastamonu'daki orman yangınları kontrol altına alındı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre KASTAMONU (İHA) – Kastamonu'nun Taşköprü ve Seydiler ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu'nun Taşköprü ve Seydiler ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

Taşköprü Obrucak köyündeki ormanlık alanda yangın çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve arazözler sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevlere ekiplerin yanı sıra köy sakinleri de müdahale etti. Yangın, çıktığı alanın yakınında bulunan buğday tarlalarına sıçramadan kontrol altına alındı.

İkinci yangın ise Seydiler ilçesinde çıktı. İlçeye bağlı Karaçavuş köyünde ormanlık alanda duman çıktığını gören köy sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangına kısa sürede olay yerine giden orman arasözleri ile Seydiler ve Devrekani İlçe İtfaiye ekipleri müdahale etti. Her iki yangın da ekiplerin ve köy sakinlerinin müdahalesi ile kontrol altına alınırken yaklaşık 15 dekar ormanlık alanın zarar gördü. Taşköprü ve Seydiler ilçelerinde yangının çıktığı noktalarda soğutma çalışmaları devam ediyor. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Taşköprü Hisarcık Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title