Haberler

Son dakika... İstanbul'da dehşet anları kamerada: Arkadaşını dövenleri silahla vurarak yaraladı

Güncelleme:

Son dakika habere göre - (Özel) İstanbul'da dehşet anları kamerada: Arkadaşını dövenleri silahla vurarak yaraladı Beşiktaş polisinin yakaladığı 2 saldırgandan biri tutuklandı Ortaköy'de iki zanlı, arkadaşlarını öldüresiye döven guruba silahla saldırdı.

- (Özel) İstanbul'da dehşet anları kamerada: Arkadaşını dövenleri silahla vurarak yaraladı

Beşiktaş polisinin yakaladığı 2 saldırgandan biri tutuklandı

İSTANBUL - Ortaköy'de iki zanlı, arkadaşlarını öldüresiye döven guruba silahla saldırdı. Olayda iki kişi yaralanırken saldırganlar Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Cadde ortasında yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay 9 Mart akşamı Ortaköy Dereboyu Caddesi'nde yaşandı. Market önünde duran iki grup arasında kavga çıktı. Kavgadan kaçmaya çalışan Rasim Orkun G ve Seymen S. markete sığındı. Ancak markete giren Ramazan B ve Reşit G, Rasim Orkun G.'yi yakalayarak öldüresiye dövdü. Markete girerek olayın engellemeye çalışan Rasim Orkun G.'nin arkadaşları Seymen S. ile Mert T., diğer grup tarafından uzaklaştırıldı.

Kısa bir süre sonra olay yerine tekrar gelen Seymen S., arkadaşını darp eden Ramazan B. ve Reşit G.'yi tabancayla bacaklarından vurarak yaraladı. Saldırının ardından Seymen S. ve Mert T. olay yerinden kaçtı. Market dışında olanlar ise silah seslerini duyunca panikle etrafa kaçıştı.

Yaşananların ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, darp edilen Rasim Orkun G., tabancayla vurulan Ramazan B. ve Reşit G.'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Beşiktaş polisinin yakaladığı saldırgan tutuklandı

Olayla ilgili çevredeki güvenlik kameralarını ve şahısların kaçış güzergahında bulunan kameraları tek tek inceleyen Beşiktaş polisi, kimliklerini belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde Mert T. ve Seymen S. Kağıthane Gültepe'de bir cadde üzerinde olayda kullanılan tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Seymen S. ve Mert T. işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden emniyette çok sayıda suç kaydı bulunan Seymen S. "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Mert T. ise serbest kaldı.

Öldüresiye darp edilen şahısta tutuklandı

Olayda darp edilen Rasim Orkun G'nin geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de karıştığı bir başka kavgada 2 kişiyi silahla bacaklarından vurduğu ve polis tarafından yakalanan şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Dehşet anları kamerada

Ortaköy'de bir kişinin öldüresiyle darp edildiği o dehşet anları ve sonrasında yaşanan kaçma anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, market önünde tartışan şahısların market içinde devam ettikleri görülüyor. Ardından bir şahsın markette bir genci sıkıştırıp defalarca yumrukluyor. Şahıslar biri daha sonra silahını çekerek iki kişiyi vuruyor. Saldırgan kaçarken, yaralananlar yere düşüyor ve diğerlerinin panikle kaçtıkları görülüyor.

(MB-DCC-ÖFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beşiktaş İstanbul Ortaköy Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title