Haberler

Son dakika! Köylüler tarafından yaralı bulunan yabani dağ keçisi tedavi altına alındı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Köylüler tarafından yaralı bulunan yabani dağ keçisi tedavi altına alındı Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı köyünde köylüler tarafından sırt ve karın bölgesinden yaralı halde bulunan yabani dağ keçisi yetkililere teslim edilerek tedavi altına alındı.

Köylüler tarafından yaralı bulunan yabani dağ keçisi tedavi altına alındı

SİİRT - Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı köyünde köylüler tarafından sırt ve karın bölgesinden yaralı halde bulunan yabani dağ keçisi yetkililere teslim edilerek tedavi altına alındı.

Vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Bölgeye giden ekipler, yaralı yabani dağ keçisinin sırt ve karın bölgesinden vahşi bir hayvan tarafından yaralandığını tespit etti. Ekipler, dağ keçisini Siirt Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürerek tedavi altına alınmasını sağladı. Yabani dağ keçisinin tedavi ve rehabilitasyonu tamamlanmasının ardından tekrardan doğaya salacakları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title