Haberler

Son dakika haberleri | Kazada ağır yaralanan arkadaşını görünce sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre İstanbul Sultangazi'de tır çarptığı hafif ticari araç savrularak refüjdeki direğe çarptı.

İstanbul Sultangazi'de tır çarptığı hafif ticari araç savrularak refüjdeki direğe çarptı. Tır sürücü kaçarken, feci kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Arkadaşının kanlar içerisinde yerde yattığı gören şahıs ise, "İnşallah ölmemiştir" diye feryat etti.

Olay, saat 12.30 sıralarında Sultangazi Arnavutköy istikameti Habibler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde 2 kişinin bulunduğu yemek dağıtımı yapan 34 DA 9448 plakalı hafif ticari araca seyir halindeyken, arkadan gelen tır çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç, refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra yan döndü. Tır sürücüsü ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kaza sonrası araçta bulunan 2 kişiden birisi ağır yaralanırken, arkadaşı ise ise yüzünden darbe aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak yerde yatan şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, arkadaşını kanlar içinde gören diğer kişi ise "İnşallah ölmemiştir" diyerek sinir krizi geçirdi. Olayın ardından polis ekipleri bölgede trafiğin akışını sağlamak için tedbir alırken, kazaya neden olan tır sürücüsünün yakalanması için ise çalışma başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Habipler Tragger Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title