Haberler

Son dakika haberleri! Girit Adası'nı sel vurdu: 1 ölü, 3 kayıp

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre Yunanistan'ın Girit Adası'nda etkili olan aşırı yağışın yol açtığı sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişinin kayıp durumda olduğu belirtildi.

Yunanistan'ın Girit Adası'nda etkili olan aşırı yağışın yol açtığı sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişinin kayıp durumda olduğu belirtildi.

Yunanistan'ın turizm merkezi ve en büyük adası Girit'in Kandiye kentinde etkili olan şiddetli yağış, sel felaketini beraberinde getirdi. Cadde ve sokaklar göle dönerken, yüzlerce ev ve iş yeri de sular altında kaldı. Kandiye'deki Malevizi Belediyesi'ne bağlı Agia Pelagia bölgesinde aracı sürüklenen ve dışarı çıkamayan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı. Ayrıca 1'i çocuk olmak üzere toplam 3 kişinin de kayıp durumda olduğu belirtildi. Kayıp şahısların aranması için havadan ve karadan arama çalışmaları sürdürülürken, havalanan kurtarma helikopterinin kötü hava şartları nedeniyle acil iniş yaptığı öğrenildi. Kandiye Belediyesi, kullanıma uygun tüm yolların ambulans, itfaiye ve acil durum araçları dışındaki araçlara kapatıldığını duyurdu.

Selden etkilenen Kandiye Uluslararası Havalimanında da operasyonlar durduruldu. Havaalanı yetkilisi Giorgos Pliakas, uçuşların ne zaman başlayacağının belirsiz olduğunu aktardı.

Yağış devam edecek

Yunan Meteoroloji Enstitüsünden Meteorolog Manolis Lekkas yaptığı açıklamada, yağışın 12 saat boyunca devam edebileceğini ve halkın gerekmedikçe dışarı çıkmaması gerektiğini belirtti. Yağışların adanın doğusunda etkili olacağını aktaran Lekkas, Resmo ve Hanya şehirlerinin de büyük risk taşıdığının altını çizdi. - GİRİT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Girit Adası Yunanistan 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title