Haberler

Kablo hırsızlığı yapan şüpheli polisi yüzünden yaraladı

Güncelleme:

Kablo hırsızlığı yapan şüpheli polisi yüzünden yaraladı Polis ekiplerince yakalanan şüpheli adli makamlara sevk edildi İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir binaya ait kabloları çalan şüpheli şahıs ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Kablo hırsızlığı yapan şüpheli polisi yüzünden yaraladı

Polis ekiplerince yakalanan şüpheli adli makamlara sevk edildi

İSTANBUL - İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir binaya ait kabloları çalan şüpheli şahıs ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Ekiplere mukavemet gösteren şüpheli, bir polisi yüzünden yaraladı. Takviye ekiplerle birlikte gözaltına alınan şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, "İşyerinden Hırsızlık" suçu ile ilgili Gaziosmanpaşa ilçesinde yürütülen çalışmalarda, 20 Temmuz günü saat 17.00 sıralarında Yeni Mahalle'deki atıl durumdaki belediyeye ait binadan şüpheli bir şahsın elinde poşet ile çıktığı görüldü. Edinilen bilgiye göre; durdurulmak istenen şüpheli şahıs, polisleri fark etmesi üzerine elindeki poşeti atarak kaçma teşebbüsünde bulundu. Yaşanan kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli şahıs, ekiplere mukavemet göstererek bir polisi yüzünden yaraladı. Olay yerine gelen takviye ekiplerle birlikte şüpheli şahıs etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından yapılan kimlik kontrolüne göre isminin M.G. olduğu anlaşıldı. Şüphelinin yere attığı poşette yapılan kontrollerde hırsızlık sonucu elde edildiği değerlendirilen binaya ait kablolar ele geçirildi. Şüphelinin Gaziosmanpaşa ilçesindeki bir Spor Kompleksi içerisinden rögar kapağı çaldığı tespit edildi.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs "İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık" ile "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme" suçlarından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title