Haberler

Son dakika haberi! Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, bir kişi vuruldu

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, bir kişi vuruldu Adana'da akrabasının düğününe giden bir ailenin down sendromlu kızının bir genç kızın saçına dokunması sonucu çıkan kavgada engelli kız darp edilince babası da kavgaya karışan bir kişiyi ayağından tabancayla vurdu...

Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, bir kişi vuruldu

Adana'da akrabasının düğününe giden bir ailenin down sendromlu kızının bir genç kızın saçına dokunması sonucu çıkan kavgada engelli kız darp edilince babası da kavgaya karışan bir kişiyi ayağından tabancayla vurdu

Olaydan sonra baba tutuklanırken engelli kızı darp eden 4 kişi serbest bırakıldı

ADANA Adana'da akrabasının düğününe giden bir ailenin down sendromlu kızının bir genç kızın saçına dokunması sonucu çıkan kavgada engelli kız darp edilince babası da olaya karışan bir kişiyi ayağından tabancayla vurdu.

Edinilen bilgiye göre, olay 25 Haziran günü meydana geldi. İddiaya göre, Aysel Topal down sendromlu kızı Seher Topal ve diğer iki kızıyla dayısının oğlunun düğününe gitti. Burada Seher Topal yanında oturan İlsu Mehtap Y. isimli bir genç kızın saçına dokundu. Bu duruma sinirlenen genç kız tartışma çıkardı. Tartışmanın sonunda engelli kıza da vurdu. Anne Topal ve kardeşleri tepki gösterince kavgaya İlsu Mehtap Y.'nin erkek akrabaları olan Eyüp, Ahmet ve İbrahim Y.'de katıldı. Kavga çıkınca anne ve diğer kız kardeşler de darp edildi. Topal'ın büyük kızı S.T. babası Tunahan Topal'ı aradı. Olay yerine gelen baba ile 3 erkek arasında tartışma çıkınca baba tabancasıyla yere doğru ateş etti. Seken kurşunun birinin isabet ettiği Ahmet Y. ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralı hastaneye kaldırıldı. Baba ise gözaltına alınıp tutuklandı. Bu arada darp edilen engelli kız ve diğer aile fertleri de rapor aldı. Ancak karşı taraf polis merkezinden serbest bırakıldı. Bu duruma tepki gösteren anne Aysel Topal (33), "Olayda bizim hiçbir suçumuz yoktu. Engelli kızımı ve bizi darp ettiler. Engelli kızım sadece kızın saçına dokundu diye kavga çıkardılar. Bizi darp edince kocamda düğüne gelip bir kişiyi ayağından vurmak istedi. Aslında onlar saldırınca kocam yeri sıktı ama sekip ayağına geldi. Onlar bir şey olmadı kocam hapse girdi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana kavga Baba Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title