Haberler

Son dakika haberleri! Denetimden kaçan şüpheli aracını polislerin üzerine böyle sürdü

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: Denetimden kaçan şüpheli aracını polislerin üzerine böyle sürdü Aracını bırakarak yaya olarak kaçmaya devam eden şüpheli saklandığı binada yakalanmıştı Şişli'de polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak bir sürü otomobiliyle bir süre de yaya olarak kaçan şüpheli, girdiği binada polis...

Denetimden kaçan şüpheli aracını polislerin üzerine böyle sürdü

Aracını bırakarak yaya olarak kaçmaya devam eden şüpheli saklandığı binada yakalanmıştı

İSTANBUL - Şişli'de polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak bir sürü otomobiliyle bir süre de yaya olarak kaçan şüpheli, girdiği binada polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde polis ekiplerinin durduğu şüphelinin aracını polis ekiplerinin üzerine sürerek kaçtığı görülüyor.

Şişli Valikonağı Caddesi'nde 15 Eylül Perşembe günü saat 11.30 sıralarında meydana gelen olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, trafik denetimi yapan ekiplerin dur ihtarında bulunduğu sürücü durmayarak kaçtı. Aracını polislerin üzerine süren sürücü, park halindeki araçlara çarparak kaçmaya devam etti. Trafik polisleri sürücüyü yakalamak için havaya ateş ederken, motosikletli polisler de sürücünün peşine düştü. Dolapdere'ye doğru kaçan şüpheli, aracının tekerleği patlayınca otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya devam etti. Polis ekipleri de şüpheliyi yaya olarak kovaladı. Bir binaya giren şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin ehliyetinin olmadığı ve hırsızlıktan aranmasının olduğu belirlendi.

O anlar ise kameraya yansıdı

Durmayan sürücü aracını polislerin üzerine sürerek kaçmaya başladı. Araçtan inmeyen sürücü, gaza basarak kaçarken silahını çıkarak polis ise şüpheliyi yakalamaya çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli 3.Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title