Haberler

Son dakika haber! Polise saldırı düzenleyen zanlının öldürdüğü yengesinin cenazesi adli tıptan alındı

Güncelleme:

Son dakika haberler: Başakşehir'de eşinin yeğeni tarafından öldürülen Güllü Güler'in cenazesi eşi tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.

Başakşehir'de eşinin yeğeni tarafından öldürülen Güllü Güler'in cenazesi eşi tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.

Başakşehir'de sabaha karşı akrabalarının evine giden Güven Güler, yengesi Güllü Güler ve arkadaşı Ergün Maden'i öldürmüş, daha sonra Fatih'te kimlik sorgusu yapan iki polisi de yaralayarak kaçmıştı. Güven Güler'in öldürdüğü yengesi Güllü Güler'in cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından eşi Hacı Güler tarafından Adli Tıp Kurumundan teslim alındı.

Güllü Güler'i olay yerinde kaybeden acılı eşi Hacı Güler, "Güven Güler benim yeğenim. Babasıyla kendisi beni ve eşimi sürekli tehdit ediyordu. Hiçbir sorunumuz, alıp vereceğimiz yok. Bizim eski bir evimiz vardı. Tapu onların üstüne olduğu için evimize el koyup vermedi. Sabaha karşı 06.00 sıralarında kapıyı çaldı, ben açmadım. Bizim üst katında kızım sesi duyunca kapıyı açtı. Kapı açılınca şahıs kızımın evine çıktı. Eşime gitme dedim gitti. Eşim gittikten 5-10 dakika sonra 4-5 el silah sesi duydum. Elimde bir şey yoktu, beni de vuracaktı çıkmadım. Şahıs gittikten sonra yukarı çıktım. Eşim olay yerinde ölmüş, kızım ve damadım yaralanmıştı. Bizi arayıp tehdit ettiklerinin kayıtları var. Eşimin gözüne, kafasına sıkmış. Damadımın durumu iyi ama kızımın ağır. Yasalar görevini yapsın, bu insanların dışarda gezmesine fırsat vermesin. Beni vurmayı da planlıyor. Evime el koymuşlar, yine tamam diyorum. Şimdi de 'Hacı'yı öldürmeden teslim olmam' diyormuş" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başakşehir Adli Tıp Maden Güllü Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title