Haberler

Bolu dağındaki ünlü işletmenin sahibi gözaltına alındı

Güncelleme:

Bolu dağındaki ünlü işletmenin sahibi gözaltına alındıDÜZCE 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde ünlü bir et lokantası işleten ve 15 Temmuz sonrasında yurtdışına kaçan İsmail Çolak, FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü üyesi olmaktan hakkında yakalama kararı ile gözaltına alındı.

Bolu dağındaki ünlü işletmenin sahibi gözaltına alındı

DÜZCE 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde ünlü bir et lokantası işleten ve 15 Temmuz sonrasında yurtdışına kaçan İsmail Çolak, FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü üyesi olmaktan hakkında yakalama kararı ile gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında soruşturma başlatılan ve tutuksuz yargılanan ünlü et lokantası İsmail'in Yeri'nin sahibi İsmail Çolak hakkında 3 yıl 6 ay hapis cezası verilerek hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Çolak, Terörle Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hakkında FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan hakkında soruşturma başlatılan ve bir süre yurt dışında yaşadıktan sonra teslim olan İsmail Çolak, Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanmış ve tutuklu bulunduğu süre göz önünde bulundurularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Mahkeme kararına göre hakkında yaklaşık 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Çolak hakkında yakalama kararı çıktı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü TEM şubesi ekipleri Çolak'ı yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Darbe Girişimi Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title