Haberler

Son dakika! Bayramda bir araya geldiği kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberine göre İzmir'in Menderes ilçesinde bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı kardeşini bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'in Menderes ilçesinde bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı kardeşini bıçaklayarak öldürdü. Ağabey, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün Kasımpaşa Mahallesi 231 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak - verecek meselesinden anlaşmazlık bulunan Abdulali D. (19) ve ağabeyi M.D. (34), bayram dolayısıyla bir araya geldi. Burada yine aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle tartışmaya başlayan ağabey ve kardeşin tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada M.D., kardeşi Abdulali D.'yi bıçaklayarak yaraladı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın şüphelisi M.D., Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınırken, ağabeyinin bıçakladığı Abdulali D., sağlık ekipleri tarafından ambulansla önce Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine, ardından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanede yaşamını yitirdi

Hastanede tedavi altına alınan Abdulali D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabeyi tarafından bıçaklanarak öldürülen talihsiz gencin cenazesi, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Cinayetin sebebi alacak - verecek anlaşmazlığı

Öte yandan gözaltına alınan zanlının ilk ifadesinde, kardeşi ile aralarında alacak - verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık olduğunu, bu sebeple kendisiyle tartıştıklarını ve bıçakladığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D., burada çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kasımpaşa Menderes İzmir 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title