Haberler

Cadde savaş alanına döndü... Freni tutmayan halk otobüsünün durağa dalıp, ardından araçları biçtiği kaza kamerada

Güncelleme:

Cadde savaş alanına döndü.

Cadde savaş alanına döndü... Freni tutmayan halk otobüsünün durağa dalıp, ardından araçları biçtiği kaza kamerada

ANTALYA - Antalya'da freni boşaldığı ileri sürülen halk otobüsü durağa daldı. Otobüsü park etmek isterken bu kez de şehir güvenlik kamerası direğini deviren sürücü, iki araç ve elektrik direğine çarparak durabildi. Kaza anı otobüsün güvenlik kameraya yansıdı.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şükrü B. yönetimindeki 07 AU 0232 plakalı halk otobüsü durağa yanaşacağı sırada iddiaya göre freni tutmadı. Bu sırada durakta bekleyen bazı yolcular otobüsün çarpacağını anlayıp duraktan dışarı çıktı. Süratli olmayan otobüs, durağa çarptıktan sonra durdu. Kaza sonrası aracın trafiğe engel teşkil etmesi üzerine sürücü otobüsü yol kenarına almak istedi. Bu sefer de ilk olarak şehir güvenlik kamerası direğine çarpıp deviren otobüs, ardından kırmızı ışıkta bekleyen Bülent Durmaz yönetimindeki O7 EZL 53 plakalı otomobil ile Hasan Sakarkaya yönetimindeki 07 GN 339 plakalı araca ve elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken, otobüs sürücüsü ifade için polis merkezine götürüldü.

Kaza anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otobüs şoförünün müdahale etmeye çalışmasına rağmen durmayan otobüsün en son direğe çırpıp durması ve çarpa anlarında sağ ön kapının camlarının patlaması kayıtlara girdi. Otobüsün içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde önce durağa çarpan araçtaki yolcular sürücü tarafından aracın vitese girmediğini söylenip indirilirken ihbar üzerine gelen trafik polislerine sürücü belgesi ve evraklarını veren sürücü, polisin talimatıyla aracı sağa çekmek için yeniden aracı hareket ettirdiğinnde ikinci kaza yaşanıyor.

Otobüs önce direğe, sonra önündeki otomobile ve son olarak güvenlik kamera sistemi direğine çarparak durabiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Muratpaşa Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title