Haberler

Siverek'te buğday yüklü kamyon ile tır çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

Güncelleme:

Siverek'te buğday yüklü kamyon ile tır çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde buğday yüklü kamyon ile TIR çarpıştı, meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı Kaza Siverek-Diyarbakır karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi.

Siverek'te buğday yüklü kamyon ile tır çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde buğday yüklü kamyon ile TIR çarpıştı, meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Kaza Siverek- Diyarbakır karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Diyarbakır istikametinden Siverek istikametine seyir halinde bulunan H.A. yönetimindeki 42 DBP 65 plakalı tır ile Y.S. yönetiminde bulunan 06 FB 1487 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle TIR karşı şeride geçerek devrildi. Tır'ın korsesinde bulunan bir traktör ile bir otomobil hasar gördü.

Yaşanan feci kazada şans eseri ölü olmazken tır sürücüsü H.A. ile tırda bulunan H.E ve R.T yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Siverek-Diyarbakır Karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılırken, her 2 aracın çekilmesi ve yola savrulan buğdayın karayolları ekiplerince yoldan kaldırılmasıyla, karayolu kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı.

Kazayı gören sürücülerden İsmail Kurt gazetecilere yaptığı açıklamada," Kamyon ile tırın geldiklerini gördüm ve birden bire kaza oldu, tır şoförü artık uyumuş muydu, yoksa kamyon mu yolunu kapattı fark edemedim, tır kamyonun arkasına vurdu ve karşı şeride geçti, 50 metre kala benim yolumu kapattı. Yüküm hafif olduğu için frene bastım ve arabamı durdurabildim. Çok şükür biri hariç diğerlerinde fazla bir şey yoktu. Yaralı biri vardı, tampon yaptım ayağına. Ben bir kişiyi ağır yaralı gördüm, 2 kişi de normal yaralıydı" dedi

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title