Haberler

Şanlıurfa'da fırtına ağaçları devirdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da fırtına ağaçları devirdi

Ekipler devrilen ağaçları kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da gece etkisini gösteren sağanak yağmur ve fırtına merkez ve Suruç ilçesinde ağaçların devrilmesine neden oldu. Ekipler, devrilen ağaçları kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da dün gece etkili olan yağmur ve fırtına nedeniyle merkez ve Suruç ilçesinde bazı ağaçlar kırıldı, bazı ağaçlar ise kökünden sökülerek devrildi. Şanlıurfa merkez Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde devrilen ağacı kaldırmak için bölgeye ekip sevk edildi. Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için sabaha kadar çalışmalarını yürüten Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri devrilen bazı ağaçları kaldırırken Veysel Karani Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde devrilen bir ağacı kaldırmak için çalışmalarını ise sürdürüyor.

Suruç ilçesinde de rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar yola devrildi. Araçların üzerine devrilen ağaçlar maddi hasara neden oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title