Haberler

Pendik'te çiçek hırsızlığı kamerada

Güncelleme:

Pendik'te çiçek hırsızlığı kamerada Yaşlı teyzeler çiçekleri söke söke çaldılar Pendik'te kimliği belirsiz 2 kadın, bir kafenin önünde bulunan çiçekleri sökerek çaldı.

Pendik'te çiçek hırsızlığı kamerada

Yaşlı teyzeler çiçekleri söke söke çaldılar

İSTANBUL - Pendik'te kimliği belirsiz 2 kadın, bir kafenin önünde bulunan çiçekleri sökerek çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Pendik'te Batı Mahallesi'nde geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kafe sahibi Tarık Göktuğ Durademir, iş yerini açmak için geldiğinde, kapının önünde bulunan çiçeğinin eksik olduğunu fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Durademir, iki kadının yerinden söktüğü çiçekleri alıp gittiğini tespit etti. İşletme sahibi şikayette bulunmazken, çiçek hırsızlığı anları ise iş yeri kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki kadının yoldan geçerken çiçekleri fark ettiği ve etrafı kontrol ettikten sonra çiçekleri yerinden söktüğü görülüyor.

"Sistematik olarak çiçekleri çalıyorlar"

İş yeri sahibi Tarık Göktuğ Durademir,"Sabah geldik dükkanı açtık ve çiçeklerin çalındığını gördük. Zaten çok dikkat çeken pahalı çiçekler. Kameradan izledim. Gece 23.42 sıralarında iki tane teyzemiz geçerken gözleri takılıyor. Etrafı kontrol ettikten sonra çiçekleri söküp götürüyorlar. Araştırınca öğrendim ki ileride farklı bi dükkandan da çiçek alıp götürmüşler. Zannediyorum ki sistematik olarak iş yerlerinden çiçek alıp götürüyorlar. Kendilerini daha önce görmedim. Gece burdan geçtikleri için mutlaka tekrar geçerler diye düşünüyorum. Takipte olacağım." şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title