Haberler

Okul bahçesinde çöken zemin dolduruldu

Güncelleme:

Okul bahçesinde çöken zemin doldurulduMANİSA Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir ilkokulun bahçesinde çökme sonucu oluşan 4 metre genişliğinde 2 metre derinliğinde çukur, çakıllı kumla doldurularak kapatıldı.

Okul bahçesinde çöken zemin dolduruldu

MANİSA Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir ilkokulun bahçesinde çökme sonucu oluşan 4 metre genişliğinde 2 metre derinliğinde çukur, çakıllı kumla doldurularak kapatıldı.

Dün, Alaşehir Beşeylül İlkokulu üst bahçesinde tuvaletlerin olduğu bölümde, gece saatlerinde yaşanan çökme sonucu 4 metre genişliğinde 2 metre derinliğinde çukur oluştu. Öğrenciler ve öğretmenler okula geldiklerinde ortaya çıkan çukur karşısında şaşkınlık yaşadı. Son günlerde yaşanan yağışlardan dolayı, kullanılmayan eski fosseptik kuyusunun bulunduğu ve kanalizasyon borularının geçtiği bölümde oluşan çukur, ilgili kurumlar tarafından yapılan incelemeler sonucunda çakıllı kumla doldurularak kapatıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Olay gece saatlerinde olmuş. Son günlerde yaşanan yağışlar nedeniyle okul bahçesinde bulunan ve kullanılmayan eski fosseptik çukur ve kanalizasyon borularının geçtiği bölümde yaşanan çökme olayı ilgili kurumlar tarafından kontrol edildi. Çukur, çakıl ve kum ile dolduruldu. Herhangi bir olumsuzluk yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alaşehir Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title