Haberler

Küçükçekmece'de sürücü kursu hocasına çarpan şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Küçükçekmece'de sürücü kursu hocasına çarpan şahıs tutuklandı Küçükçekmece'de sürücü kursu hocasına çarparak ölümüne sebep olan Ercan Akgül, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece'de sürücü kursu hocasına çarpan şahıs tutuklandı

İSTANBUL - Küçükçekmece'de sürücü kursu hocasına çarparak ölümüne sebep olan Ercan Akgül, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece Atakent 4. Cadde üzerinde meydana gelen kazada, sürücü adayları için direksiyon sınavının yapıldığı caddede hızla gelen 34 DYH 958 plakalı aracın sürücüsü Ercan Akgül, gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir araca, ardından da aracı başında bulunan sürücü kursu öğretmeni Kader Kuday'a çarpmıştı. Kazada bacakları kopan ve ağır şekilde yaralanan Kuday, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından gözaltına alınan Ercan Akgül, emniyette yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Küçükçekmece 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title