Haberler

Kendilerini Savcı Olarak Tanıtan Suç Makineleri Yakayı Ele Verdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan 5 şüpheli şahıs, 4 gün boyunca emekli vatandaşı dolandırdığı iddia edilen, daha önceden de sabıkaları olan şüpheli şahıslar yakalandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan 5 şüpheli şahıs, 4 gün boyunca emekli vatandaşı dolandırdığı iddia edilen, daha önceden de sabıkaları olan şüpheli şahıslar yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yahyakaptan Mahallesi'nde 8 Ekim 2018 - 11 Ekim 2018 tarihleri arasında meydana geldi. İddialara göre Yahyakaptan Mahallesi'nde ikamet eden 83 yaşındaki M.Y.'yi telefonla arayarak kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan şüpheli şahıslar F.S.(27), B.P.(22), E.A.(19), Ö.K.(28), C.K.(23), A.T.(23), terör örgütüne üye olduğunu söyleyerek emekli vatandaşı kandırdı. 4 gün boyunca süren dolandırıcılıkta şüpheliler, M.Y.'ye evinde dinleme cihazı olduğunu, ne kadar parası ve ziynet eşyası varsa bir poşete koyup kapının önüne bırakmasını istedi. Şüphelilerin savcı olduğuna inanan emekli vatandaş 4 gün boyunca toplam 306 bin TL dolandırıldı.

-Şüpheliler İstanbul'da yakalandı

M.Y.'nin oğlunun olayı polis ekiplerine ihbar etmesiyle birlikte harekete geçen Kocaeli Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından incelenen kamera kayıtlarında şüpheli bir araç tespit edildi. Kiralık olduğu anlaşılan aracın şüphelilerin kullandığı anlaşıldı. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin İstanbul'a kaçtığı belirlendi. Dolandırdıkları M.Y.'nin 4 gün boyunca farklı hesaplara para yatırmasını isteyen şüpheli şahıslar 26 Aralık gecesi İstanbul'da yapılan operasyonla Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenyurt'ta yakalandılar.

-Şüpheli şahıslar suç makinesi çıktı

Yakalanan şüpheli şahısların yapılan tespit sonucunda daha önceden de sabıkalarının olduğu anlaşıldı. Şüphelilerden F.S.'nin başka bir suçtan Şanlıurfa Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olduğu öğrenilirken, diğer şüpheliler B.P.'nin 19, E.A.'nın 1, Ö.K.'nın 10, C.K.'nın 17 ve A.T.'nin de 8 adet sabıka kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı. Şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title