Haberler

Kadıköy'de göçük oluşan inşaat alanında ekipler inceleme yaptı

Güncelleme:

- Kadıköy'de göçük oluşan inşaat alanında ekipler inceleme yaptı Kadıköy Kozyatağı'nda dün yaşanan olayda bir inşaat alanında istinat duvarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi.

- Kadıköy'de göçük oluşan inşaat alanında ekipler inceleme yaptı

İSTANBUL - Kadıköy Kozyatağı'nda dün yaşanan olayda bir inşaat alanında istinat duvarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Kadıköy Belediyesi ekipleri bugün olay yerinde inceleme yaptı. Göçük oluşan inşaat alanında doldurma çalışmaları başlatıldı.

Kadıköy'de dün akşam saatlerinde bir inşaat alanında istinat duvarının çökmesi sonucu meydana gelen göçükte, Kadıköy Belediyesine bağlı zabıta ekibi, teknik ekip ve mühendisler alanda inceleme yaptı. Ekipler tarafından oluşan göçüğü kapatmak için doldurma çalışması da başlatıldı. Doldurmanın ardından inşaat alanında kazık dikme çalışması yapılacağı ve sonrasında tekrardan ekipler tarafından inceleme yapılarak inşaat sahasının yanında bulunan ve tahliye edilen 5 katlı binanın güvenli olduğu ya da risk teşkil edip etmediği yönünde rapor çıkartılacağı belirtildi.

"Önceliğimiz bir an önce kazı alanındaki güvenlik tedbirini sağlamak"

Kadıköy Belediyesi İmar Müdürlüğü Statik Büroda İnşaat Mühendisi olan Özlem Yaman Binici, "Öncelikle dün meydana gelen bir olay sebebiyle burada Başkan Yardımcımız Sayın Fahrettin Kayhan ve müdürümüz, imar müdürümüz, müdür yardımcımız ilgili bütün birimlerimizdeki arkadaşlar gerekli ön tespiti yaptılar. Bugün tekrar gelip baktık. Kazık uygulama projesi sorumlusu arkadaşı da çağırdık. Onun da görüşünü aldık. Bu aşamada bizim önceliğimiz bir an önce kazı alanındaki güvenlik tedbirini sağlamak. Bunun için de geri dolgu uygulamasını başlattık. Şu anda binada gözle görülür bir hasar tespiti yapmadık. Hasar yok. Ama tabii ki hafriyat alanının güvenliği sağlanmadığı için henüz, yağmur da devam ediyor, bir an önce bu güvenlik tedbirini sağlayalım. Olabilecek bir tehlike durumuna karşı insanların zarar görmemesi için biz oturumu engelledik. Şu an önemli olan bizim için burada güvenliği sağlamak. Tahliye ettik. Geri dolgu yapılacak. Kazık imalatı yapılacak. Çevre parsellerin güvenliği sağlandıktan sonra tekrar inceleme yapacağız. Sonrasında binada oturulup oturulamayacağını değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title