Haberler

    İzinci Ailenin Otomobili Takla Attı

    KAZA Beyşehir-Seydişehir karayolunun 11. kilometresinde meydana geldi.

    KAZA Beyşehir- Seydişehir karayolunun 11. kilometresinde meydana geldi. 33 yaşındaki Serkan Yener'in kullandığı B HH 9695 plakalı otomobil, Gökçimen Mahallesi yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Duble yol çalışmalarının devam ettiği toprak şeride taklalar atarak devrilen ve ters dönen otomobildeki sürücü ile Halil İbrahim (65), Türkan (63), H.E.Y. (8), Hasan ve Onur Güler (19) yaralandı. Kaza sonrası yaralılar araçtan çıkartılırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından yaralılar Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Bu sırada sedyede yatan H.E.Y.'nin babası oğlunun başından bir an olsun ayrılmadı. Baba oğlunun başında beklerken, vatandaşın biri de çocuğunun üzerine şemsiye açarak yağmurdan korumaya çalıştı. Yaralılar sedye ile acil servise alınmak üzere ambulanstan indirildiği esnada anne ve babasıyla hastaneye yakınlarının durumunu görmeye gelen ve yaralı dedesini görmek isteyen çocuğun çığlıklar atarak gözyaşı dökmesi yürekleri burktu. Küçük çocuğu kucağına alan anne ve babası, "Durumu iyi, kötü bir şey yok" diyerek çocuğu sakinleştirmeye çalıştı.

    Kaynak: Hürriyet / 3.Sayfa

    Seydişehir Beyşehir 3.Sayfa Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title