Haberler

Aile içi şiddet ihbarından silah zulası çıktı

Güncelleme:

Aile içi şiddet ihbarından silah zulası çıktı Evdeki çelik kasalarda tabancalar, mermiler ve keskin nişancı tüfeği mermisi ele geçirildi Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği görevlileri alkollü olduğu ve küçük kızını dövdüğü için ihbar edilen bir şahsın evine baskın düzenledi.

Aile içi şiddet ihbarından silah zulası çıktı

Evdeki çelik kasalarda tabancalar, mermiler ve keskin nişancı tüfeği mermisi ele geçirildi

İSTANBUL - Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği görevlileri alkollü olduğu ve küçük kızını dövdüğü için ihbar edilen bir şahsın evine baskın düzenledi. Baskında şahsı gözaltına alan polis evdeki çelik kasaların içerisinde tabancalar ile birlikte çok sayıda merminin yanı sıra keskin nişancı tüfeği mermisi ele geçirdi. Gözaltına alınan darpçı baba tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat gece 01.30 sıralarında Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir kişinin alkollü olduğu ve küçük kızını darp ettiği ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, adrese gelerek kapıyı çalıp beklemeye başladı.

Kapıyı açan küçük kız polise sarılıp yardım istedi

Polis ekipleri kapıda beklediği sırada küçük İrem Nur K., ağlayarak kapıyı açıp polis ekiplerine sarılarak yardım istedi. Bu sırada kapıya doğru hızla gelen alkollü İbrahim K., polis ekiplerine direnmeye çalıştı. Polis ekipleri kademeli güç kullanarak İbrahim K.'yı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Şüphelinin tutarsız cevapları silah zulasını ortaya çıkardı

Kağıthane polisi İbrahim K.'ya silahla tehdit konusuyla ilgili sorular yöneltti. Şüpheli şahsın tutarsız cevaplar vermesi üzerine polis ekipleri ev içerisinde detaylı bir arama yaptı. Aramalar sırasında evde bulunan çelik kasalardan şüphelenen polis ekipleri, kasayı çekiç ve tornavidayla açtı. Kapağı açılan kasaların içinde 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet uyuşturucu hap, matkaplar, kelepçeler, 6 adet kaçak alkol, 75 adet kaçak macun ve çikolata ile birlikte silah yapımında kullanılan malzemeler ve çok sayıda dolu fişek ve keskin nişancı tüfeklerinde kullanılan mermi, silah satışı için hazırlanan senet ve evraklar ele geçirildi.

Darpçı baba tutuklandı

Ayrıca evde yapılan aramalar kameralara da yansıdı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İbrahim K., emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title