Haberler
Güncelleme:

İsrail'de kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri, İstanbul'da yakalandı

İsrail'de İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 31 yaşındaki suç örgütü lideri Omre Oda, İstanbul Şişli'de yakalandı. Suç örgütü liderinin ülkesinde 'cinayet, kara para aklama, şantaj, suç için komplo kurmak, cinayet veya şantaj amacıyla kaçırma, patlayıcı madde ile mülkü yok etmeye teşebbüs, dolandırıcılık gibi çok sayıda suça karıştığı bildirildi. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Maşallah elini kolunu sallayarak gelmiş ülkemize bide geziyor filan ,kim bilir burada bile düzenini kurmuştur ekmeğine devam ediyordur.

59
0
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Lan !! Geçenlerde gelen İsrail cumhurbaşkanı bu adam için gelmiş olmasın ? Ne bileyim kardeşim , kimisi istediklerini telefonla alıyor , kimisi de ziyaretledir diye aklıma da gelmiyor değil .

42
4
yanıtYanıtla
oguz:

ne kadar hos görülü bir ülkeyiz yunanla dibimizde tatbikat yapar türk düşmanları ile dost dostları ıle düşman olan ısraıle böyle bir jest yapıyoruz biz ülke olarak cok hoş görülüyüz nazar degmesın maazallah

34
10
yanıtYanıtla
ekses:

Ne o .. 2 senedir misafir ettikde simdi israile iade edermi olduk ?

39
5
yanıtYanıtla
Hüseyin Sevda:

Kendi cetelerimizi bitirdik de İsrail lanetine demi yardım ediyoruz

17
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ikdidar sadece muhalefete odaklanmis durumda ve beka derdinde halkin durumu asayis güvenlik yargi uyusturucu bireysel silahlanma mülteci sorunu ekonomi Allaha emanet ne hikmetse dünyada aranan uyusturucu baronlari uluslar arasi dolandiricilar rus arnavurt mafia bozuntulari lüks ve refah icinde sorunsuz ülkemizde yasiyor kimsede aciklama ihtiyaci hissetmiyor.

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title