Haberler
Güncelleme:

İki kişinin feci şekilde can verdiği kazaya karışan valinin oğlu tutuklandı

Karabük'te iki kişinin ölümüne neden olan kazaya karışan Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu Ali Emre Gürel tutuklandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Sertan :

2 ay sonra çıkar maalesef düzen böyle. Siyasi isen, zengin isen onların anayasası farklı. Olan hep garibe olur.

351
23
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICE:

ADALETE GÜVENMİYORUM

291
15
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Sonucunu bildiğimiz için sorun yok, 2 aylık kısa süre içeride dinlenmece

224
12
yanıtYanıtla
mehmet yalçın:

Artık olan olaylara ve çıkacak sonuçların ne olacağını bildiğimiz için gülüyorum. :) :):) Ne hallere düşürdünüz vicdanları:(:(:(

197
7
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Katil şahıs içkili miydi?

156
6
yanıtYanıtla
bumerang:

hayır değilmiş hatta diğer araç gördüğüm kadarıyla tali yoldan çıkıyor allah rahmet eylesin çok kötü bir kaza

yanıt1
yanıt0
Doğukan Demir:

Aman canım ne olmuş yani iki kişinin ölümüne neden olduysa. Koskoca vali bey efendi hazretleri'nin oğlu içeride mi kalacak yani. Takım elbise gravat giydim mi tamamdır bu iş. Bir ay sonra serbest. Ee burası Türkiye. Parası olan düdüğü çalar.

127
15
yanıtYanıtla
ERKAN :

içerde 20 gün krallar gibi bakılıp tahliye olur.

123
11
yanıtYanıtla
ilhan kır :

Derhal valinin görevden alınması gerekir, polisler onun emrindeyken, vali görev başındayken polis görevini normal vatandaşa yaptığı gibi yapabilir mi ?

122
6
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

karşı taraf 8 de 6 kusurlu çıkar vali oğlu üç beş kuruş para cezası ile yırtar. Adalet sistemine inancımın kalmadığı güzel ülkemde olacağı bu:((

118
5
yanıtYanıtla
Tarık Dogru:

Vali Bey kendisi dunyanin enguzel kalbine sahip vatandaslarina memurlara 1 defa kizmamis bisey dememis bir insandir.Kazayi yapan Vali Bey degilki Vali Beyin ne suçu var o pirlanta gibi kalbe sahip bir insandir tum karabuk halkina merhametle alcak gonulle tevazuyla yaklasan bir insandir.Hicbir insanada hicbir zaman tepeden bakmamis sen kimsin dememistir.Oda istemezdi boyle olsun.

7
0
yanıtYanıtla
Bahtiyar Çelik:

Taksirli adam öldürme kim olursan ol 6 ay yayar çıkarsın. Abartmaya gerek yok. Vali olması bişeyi değiştirmez. Kasıt yok ALLAH affetsin günahsız iki kişi hayatını kaybetmiş. Trafikte çok dikkatli olmak lazım.

4
1
yanıtYanıtla
Caglar Demir:

tek düşüncemiz vali nin oğlu nun alacağı ceza mı ? yada kazayı yapanın vali nin oğlu mu olması ? önce insani yaklaşın bence adaletsizlik evet var hemde çok ama kimse bilerek adam öldürmez kazaya ve kadere de inanmak lazım . İki taraf içinde manen yıkım olmuş Allah rahmet eylesin.

2
1
yanıtYanıtla
Cengiz Somcag:

Vali hemen görevden alınmalı dava sonuçlalana dek.

0
3
yanıtYanıtla
uCube :

Kaza olmuş, peki cezaevine gönderilme nedeni alkollü mü? Bu kaza da, valinin oğlu nasıl sağ çıkmış oda işin ilginç yanı. ;))

0
1
yanıtYanıtla
Steven Juan:

Ben yurt disindayim sevgili canim ulkeminin halinini gordugum zaman deliriyorum

1
0
yanıtYanıtla
Halil SZ:

Tutuksuz yargılanmamış mı ?

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Uğur:

alanen katil hiç ceza almıyor ki. valinin oğlu neden yatsın. Antalya'da Belaruslu Anastasiya Yazerskaya'nın (23) ölümüyle ilgili davada tutuklu yargılanan öğretmen Ahmet Oğuz Özgür (54), beraat etti.adam kızı gömmüş. delil yetersizliğinden beraat etti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title