Haberler

Son dakika haberleri! Hırsızlar onlarca çalıntı malzemeyle jandarmanın operasyonuyla yakalandı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Hırsızlar onlarca çalıntı malzemeyle jandarmanın operasyonuyla yakalandıAKSARAY Aksaray'da jandarma ekipleri, bir kooperatife ait sulama kanalı kapağı çalan şüphelileri düzenledikleri operasyonla çok sayıda çalıntı malzemeyle yakaladı.

Hırsızlar onlarca çalıntı malzemeyle jandarmanın operasyonuyla yakalandı

AKSARAY Aksaray'da jandarma ekipleri, bir kooperatife ait sulama kanalı kapağı çalan şüphelileri düzenledikleri operasyonla çok sayıda çalıntı malzemeyle yakaladı.

Olay, Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesine bağlı Bağazköy köyünde yaşandı. Edinile bilgiye göre, köyde yaşayan Cemalettin Şayir sabah mandırasına giderken Sulama Kooperatifi Başkanlığına ait suluma kanalındaki kapakların olmadığını fark etti. Çalındığını anlayan Cemalettin Şayir durumu hemen jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi dedektifleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı çalışmayla şüphelilerin 2 kişi olduğunu ve olayı gerçekleştirdikleri aracı tesit etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri, Samet G. ile Emre A. ile plakası belirlenen aracın peşine düştü. Bir süre sonra aracın Sarıyahşi - Kırşehir yolunda olduğunu belirleyen jandarma, harekete geçerek operasyon düzenledi. Aracı durduran jandarma, 2 şüpheliyi yakalanarak gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada ise çalınan sulama kanalı kapakları ve başka yerlerden çalındığı tespit edilen çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi. Araç içerisinde 2 demir kapı, 1 adet sulama kanalı vana kapağı ile parçaları, 2 adet kesilmiş vaziyette trafik levhası direği, 5 parça kesilmiş demir, 2 adet balyoz, 1 adet manevala, 1 adet kazma, 1 adet şarjlı spiral, 3 adet spiral bataryası, 7 adet farklı ebatlarda spiral ağızlığı ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title