Haberler

Herkesin içinde öğrencisine tokat atan antrenör konuştu: Başarımızı kıskanıp bize kumpas kurdular

Güncelleme:

19 Mayıs'ta Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir salonda düzenlenen Türkiye Gençler Tekvando il seçmelerinde yaşanan olayda antrenör Orhan Baytekin, rakibine yenilen sporcusu İrem Pala'ya tokat atarken kazanan rakip sporcuyu tebrik etti. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili olarak Baytekin görevden alındı. Olay sonrası konuşan antrenör Orhan Baytekin, baldızının kendisine kumpas kurduğunu ifade etti.

SPORCU İREM PALA: TOKAT ATMASINI İSTEYEN BENDİM

Sporcu İrem Pala , maçtan çıktığını ve o an şok etkisinde olduğunu söyledi. Hocasına kendisine bir tokat atmasını istediğini aktaran Pala, "Maçın tamamını izleseler nasıl bir olay olduğunu anlayacaklar. Antrenörüme tokat atmasını isteyen bendim. Bana tokat atmasaydı şok içerisinde kalacaktım. Maçı kaybettim, stresleydim. Antrenörüme, 'hocam bana bir tokat atmasanız kendime gelemem dedim.' Olayda hiçbir şiddet yok. Orhan hocam hiçbir öğrencisine şiddet göstermez. Videoda hiçbir şey görüldüğü gibi değil. Bugün ben ve arkadaşlarım hepimiz antrenörümün yanındayız. Hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bugünde yalnız bırakmayacağız. Benim yüzümden işine son verilmesi beni gerçekten çok üzdü" dedi.

KIZIN BABASI: BU BİR KOMPLODUR

İrem'in babası Murat Pala, hocayla hiçbir sorunlarının olmadığını dile getirdi. Hocayı 10 senedir tanıdıklarını kaydeden Pala, "Kızım 10 senedir hocasının yanındadır, bu bir komplodur. Bu komploya karşı da bende davacıyım. Bu görüntüyü servis eden kişinin özellikle üstünde duracağım. Kızım reşit değil, alıp görüntülerini servis etmişler. Kızım bana olayı anlattı. 'Ben o an şoktaydım. Orhan hoca bana bir tokat çekti' dedi, ben istediğimle söyledim.' Onun için Orhan hocayla bir sorunumuz yok" diye konuştu.

"BİZİ KISKANDILAR, LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTILAR"

Antrenör Orhan Baytekin ise, kendisi ve tekvando camiasına çok büyük bir linç girişi başlatıldığını ifade etti. Sabah'tan Hüseyin Kaçar'ın haberinde göre İrem'in 'Hocam ben şuurumu kaybettim, kendimde değilim' diyerek bana bir tokat atın dediğini belirten Baytekin şunları ifade etti: " Kızım maça girdiği zaman son 15 saniyesini yayınladılar. Ondan önce kızım maçın ortasında bana dönüp dedi ki, 'Hocam ben şoktayım. Bana bir tokat at.' Dedim ki, kızım devam et. Sen iyisin. Daha sonra ensesinden tutum 'kendinde misin?' dedim. 'Evet' dedi. Ama ben şoktayım. Hatta bana 'Hocam Allah rızası için bana bir tokat at 'dedi. Bende tokat attım ama gülerek tokat attım. Arkamı dönüp gittim. Dışarı da kızımı öptüm. Bu linç kampanyasını başlatan Netice Kozan ve sporcularıdır. Benim sporcularım şampiyon olduğu için bu başarıyı kıskandılar" şeklinde konuştu.

"BİZLER AİLECE GÖRÜŞÜYORUZ"

Olayın çok farklı yerlere çarpıtıldığını söyleyen Baytekin, "Sporcum, Aile ve Sosyal Politikalar sporcusu değil. Benim özel yetiştirdiğim sporcum. Halk Eğitim Merkezi benim işime son verdi. Ayın 26'sında Muğla'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına 7 sporcumla katılmam gerekirken şu anda maça gidemiyorum. Beraberce biz bu başarıyı paylaşıyoruz. Beraberce çocuklarımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlarla her zaman istişare içerisindeyiz. Onlar bizi ziyarete geliyor, idmanlarımızı izliyorlar. Bizler ailece görüşüyoruz. Ama bu kampanya benden önce kızlarımı etkiledi. Çocuklarımı etkiledi. Diyarbakır'ı şu anda etkiledi" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

Osman Tokgonul:

Tamam , bana bir tokat at dedi sen de tokatladın , peki sonraki hareketin ne ? Defol git der gibi el sallayışına ne demeli . Ya delikanlı gibi sinirime hakim olamadım de bitsin gitsin . Kıvırmanın anlamı ne !

35
4
yanıtYanıtla
Bahattin KILIç:

Haberin detayını okursanız anlarsınız, bir görüntü ile bir insan linç edilmez

2
26
yanıtYanıtla
Selin kibar:

avrupa'ya neden giremiyoruz cevabı

22
3
yanıtYanıtla
Orhan 44:

Bu nasıl iş kız istemiş tokat atmasını canı dayak istemiş

15
9
yanıtYanıtla
Kubilay Poyrazoğlu:

Sen spor hocası falan olabilirsiniz ama siz kimsiniz lan hoca mi kabadayı mi beceremediniz mesleği birakin

18
4
yanıtYanıtla
Murat Can:

Ne kumpası arkadaş alenen tokat atmış tribünlerden herkes seyrediyor, kızın ben istedim demesi de kurtarma çabası, öğrenci karnıma tekme at dese tekmeleyecek mi? Kız şoktaysa bir su alırsın yüzüne serper içirirsin!

16
2
yanıtYanıtla
Leonking01 :

Yazıklar olsun

11
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Görüntü söze gerek bırakmıyor. Genç kızın mağduriyetini nasıl gidereceksiniz şimdi !!

10
2
yanıtYanıtla
Cem Can:

Bu kadar da yalan konuşulmaz ya kızın hiç öyle dediği görülmüyor başı asagida üzgün bir şekilde gidiyor o anda tokat atıyor yazıklar olsun çocuk yaşta birisi sana tokat at beni döv dicek sende yapican öylemi hey insanlık hey bu bir vahset

9
3
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Su atabilirsin hiç inandırıcı deyil baskı var sporcuya vurup gidiyor bunasil is

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title