Haberler

8 gündür kayıp olan Alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

8 gündür kayıp olan Alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sürüyor Muzaffer Yücedağ; "Eşimin 8 gündür bulunmaması bizi endişelendiriyor" Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 8 gün önce kaybolan Alzheimer hastası Neciba Yücedağ her yerde karış karış aranırken eşi Muzaffer Yücedağ, "Eşimin 8...

8 gündür kayıp olan Alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sürüyor

Muzaffer Yücedağ;

"Eşimin 8 gündür bulunmaması bizi endişelendiriyor"

HAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 8 gün önce kaybolan Alzheimer hastası Neciba Yücedağ her yerde karış karış aranırken eşi Muzaffer Yücedağ, "Eşimin 8 gündür bulunmaması bizi artık endişelendiriyor" dedi.

Yüksekova ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesi'nde 8 gün önce öğle saatlerinde evinden çıkan Alzheimer hastası Neciba Yücedağbir daha geri dönmedi. AFAD İl Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen çalışmalara, polis, jandarma, belediye, sivil toplum kuruluşları, Dağcı Değnekleri, AFAD gönüllüleri ve vatandaşlar da destek veriyor. Ekipler, AFAD Van İl Müdürlüğünden getirilen iki arama kurtarma köpeğiyle boş araziler, dere kenarları, sazlık ve kanalizasyon hattındaki rögarları aranıyor. Çalışmalara katılan ilçedeki dağcı ve sporcular da Yürekli köyünden başlayarak ilçe merkezine doğru arazide arama yaptı. Yücedağ ailesi, 8 gün olmasına rağmen Neciba Yücedağ'dan gelen müjdeleyici haberi 4 gözle bekliyorlar.

8 gündür gelecek müjdeleyici haberi beklediklerini söyleyen Neciba Yücedağ'ın eşi Muzaffer Yücedağ, "8 gün önce eşim evden çıkmasıyla bir daha dönmedi. Sağolsun herkes bulmak için aramaya çıktı. Ama her nedense bir türlü bulamadık. Artık bulunmaması bizi endişelendiriyor. Çok sayıda asılsız ihbar geliyor, buda bizi üzüyor. Evimiz de huzursuzluk her geçen gün artıyor. Herkes evinin etrafına baksa yeterlidir. Çünkü 8 gün oldu bir ize rastlanılmadı. Lütfen kim nerde olduğunu biliyorsa bizi söylesin. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim aile adına" dedi.

Mehmet Yücedağ ise, "Yengem 8 gündür kayıp. İlk günden beridir AFAD, dağcılar ve vatandaş seferber olmuş durumda. Ama hiçbir ize rastlanmadık. İhbarlar alıyoruz, aldığımız her ihbar asılsız çıkıyor. En son aldığımız bir ihbar var, Şemdinli'de görüldüğü söyleniyor. Güvenlik kameraların kayıtlarının bizimle paylaşılacağı söylendi. İlk günden beridir bize destek olup arayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Biran önce bulunmasını umuyorum. Çaresiz bir bekleyiş içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Neciba Yücedağ nere olduğu bilen varsa bize haber verseler yeterlidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüksekova Hakkari AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title