Haberler
Güncelleme:

19 yaşındaki genç, annesine uygunsuz mesaj atan köylüsünü tabancayla öldürdü

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 19 yaşındaki genç, annesine telefondan uygunsuz mesajı attığı gerekçesiyle tartıştığı Yasin Yılmaz'a kurşun yağdırdı. Yılmaz, olay yerinde yaşamını yitirirken katil zanlısı genç gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Mikail arman:

Ahlaksızlara ibret olsun ve ders alsınlar. Ana,değerlidir, candır. Annesine yapılan o tacizden sonra ne yapsaydı bu genç.Ahlaksız,onursuz tacizci adama teşekkürmü etseydi !

5
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

irz düsmanlari bunu hak ediyor insan namusu vatani bayragi imani icin yasar

3
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

insan bir sey yapmaya karar verdiyse yapacagi seyin önünü arkasini getirisini neticesini sonucunu düsünmesi gerekir eger gercekten birinin namusuna iffetine sarktiysa hak etmis birileri burasi teksas degil kanun adalet var diyebilir ama artik taciz tehdit normallesti belli bir süreden az ceza alanlara bile artik hapis yok adeta sana bir sey yapildiginda ya sineye cekeceksin yada geregini kendin yapacaksin durumuna getirildik.

3
1
yanıtYanıtla
gamzeli...:

olayı tam anlamıyla bilmeden konuşmanız çok saçma namussa herkese namus kimse kimsenin kafasına sıkıp namus davasına çeviremez olayı madem annesine yazmış mesajlar nerde ozmn bulundu diye bir yazı göremedim ben olayı yakından bilen biri olarak bunu söylüyorum adamın kafasına sıktıktan sonra ölmesini beklemekmi namus size göre namus tartışılır böyle her gördügünüz habere inandıgınız için ne namus kaldı ne adalet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title