Haberler

Poyraz ağaçları yıktı geçti

Güncelleme:

Poyraz ağaçları yıktı geçti Fırtına hayatı olumsuz etkiliyor Balıkesir'in Edremit ilçesinde öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli poyraz fırtınası nedeniyle ağaçlar yıkıldı, trafik tabelaları eğildi.

Poyraz ağaçları yıktı geçti

Fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli poyraz fırtınası nedeniyle ağaçlar yıkıldı, trafik tabelaları eğildi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatleri itibariyle etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle maddi zararlar meydana geldi. Poyraz fırtınası ilçe merkezinde zaman zaman 75 kilometre hıza kadar çıktı. Fırtına nedeniyle Kavaklıdere caddesinde boş bir arazide bulunan iki kavak ağacı bir binanın bahçesine yıkıldı. Yıkılan ağaçlar bahçede bulunan mandalina ağaçlarına ve elektrik kablolarına zarar verdi. Ayrıca bölgede bazı trafik yön levhaları da şiddetli fırtına nedeniyle eğildi. Fırtına nedeniyle bölgede sıcaklıklarda 6 derece kadar düşüş gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Balıkesir Edremit Fırtına 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title