Haberler

Evinin salonunda kenevir fidesi yetiştirdi

Güncelleme:

Evinin salonunda kenevir fidesi yetiştirdi Osmaniye'de floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kök kenevir fidesi yetiştiren zanlı tutuklandı Osmaniye'de evinin salonuna kurduğu floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kök...

Evinin salonunda kenevir fidesi yetiştirdi

Osmaniye'de floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kök kenevir fidesi yetiştiren zanlı tutuklandı

OSMANİYE - Osmaniye'de evinin salonuna kurduğu floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kök kenevir fidesi yetiştiren zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Sumbas ve Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticaret kapsamında M.K. ile E.O. isimli şahsıların adreslerine operasyon düzenlendi. Yapılan baskında şahısların ev ve bahçelerinde geniş çaplı arama yapıldı. Şüpheli M.K.'nın evinde yapılan aramada floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. Şüpheli M.K. ile E.O. olay yerinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Osmaniye Kenevir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title