Haberler
Güncelleme:

Karısının aşk yaşadığı adamı öldüren şahıs kendini böyle savundu: 'Eşinin odasından çıkıp kızının odasına gireceğim' dedi

Eskişehir'de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olan Salih Melih Torlak'ı sopayla döverek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık mahkemedeki ilk savunmasında, "Eşini elinden aldım kızını da alacağım, eşinin odasından çıkıp kızının odasına gireceğim, sen de göreceksin' dedi. Çok sinirlendim" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Erkan Bayatlı:

Burada bence kadına da azmettirmeden ceza verilmeli. Öldüren kadar ceza almalı. iki kişinin hayatını kararttı biri öldü diğeri hapse girecek. bu da elini kolunu sallayarak gezecek. Boşanmayı bekleyememiş mi hemen birini bulmuş yazık.

236
9
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Böyle aldatılma olaylarında karısının aşığını öldürüp kadına dokunmayan insanları anlamıyorum. Kadının hiçbir suçu yok mu?

155
14
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Asıl ölmesi gereken paçayı yırtıyor üstüne ömür boyu nafaka maaşı alıyor.

yanıt54
yanıt5
Kenan Tetik:

Olan yine erkeğe oldu ölen mezara öldüren cezaevine kadın kaldığı yerden devam

59
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Türkiye de kaç yargı kararı, toplum vicdanında Adaleti sağlıyor... Yargının Toplumdaki Güvenilirliği yüzde kaç ....Anketciler bunu neden yapmıyor.

29
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title