Haberler

Edremit Belediyesi yaraların sarılması için seferber oldu

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde yaraların sarılması için tüm imkanlarını seferber etti. Belediyeye ait 5 adet iş makinası, 1 adet ambulans ve 7 kişiden oluşan ekip Osmaniye ilinde görev yapmak üzere bölgeye gönderildi.

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde meydana gelen 7.7 ve ardından gelen 7.6'lık büyük depremin ardından yardım ve destek için seferber olan Edremit Belediyesi ilk yardım ekibinin ardından iş makinalarını da bölgeye sevk etti. AFAD ile koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalarda dahilinde 5 adet iş makinası ve görevli 7 kişilik operatör ve şoför, 1 adet tam donanımlı ambulans ve 3 kişilik sağlık personeli yola çıktı. Kaymakam Ahmet Odabaş ve Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından uğurlanan iş makinaları Osmaniye ilinde ambulans ise Hatay'da görev yapacak.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yaraların hep birlikte kenetlenerek sarılacağını belirterek "Vatandaşlarımızın olağanüstü bir dayanışması ile ilk gün 2 tır yardım malzemesini gönderdik. Bugün de arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere iş makinalarımızı ve ayrıca 1 ambulansı bölgeye sevk ettik. Yaşadığımız acılara karşı el birliği ile kenetleniyoruz. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ekiplerimize kolaylıklar diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edremit Belediyesi Kahramanmaraş Balıkesir Edremit Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title