Haberler

Düğündeki Kız Kavgası Cinayetinde 3 Çocuk Tutuklandı

Adana’da düğünde kız meselesi yüzünden çıkan ve 1 çocuğun öldürüldüğü kavgaya karıştığı ileri sürülen 3 çocuk tutuklandı.

Adana'da düğünde kız meselesi yüzünden çıkan ve 1 çocuğun öldürüldüğü kavgaya karıştığı ileri sürülen 3 çocuk tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi'nde 25 Eylül Pazartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, H.Ç. (17), S.Ç. (15) ve arkadaşları mahallelerindeki düğüne gitti. Bu sırada İ.T. (16) ile H.I. da (17) arkadaşlarıyla birlikte düğüne katıldı. Düğüne H.Ç. ve H.I.'nın sevdiği kız da gelince iki grup arasında tartışma çıktı. H.Ç. sevdiği kıza H.I.'nın bakıp onunla konuşmak istemesine sinirlendi. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma kavgaya dönüştü. Çocuklar düğün salonundan Kiremithane Mahallesi sokaklarına inerek bıçaklı kavga yaptı. Kavgada H.Ç. ile S.Ç. yaralandı. Şahıslar, iki kişiyi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulans ile yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırılan H.Ç. kurtarılamayarak öldü.

Polis ise yaptığı operasyonda olaya karıştığı ileri sürülen İ.T. ve H.I., H.Ö. ile birlikte 5 çocuğu gözaltına aldı. Cinayet dedektifleri yaşı küçük olan zanlıları çocuk şube müdürlüğüne teslim etti. Polis zanlıların iki gün ifadelerini aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Nöbetçi mahkemeye çıkan zanlılardan İ.T., H.I. ve H.Ö. tutuklanırken, 2 çocuk serbest kaldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüreğir Eylül 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title