Haberler

Cezaevinden firar ederek arkadaşını öldüren sanığın cezası belli oldu

Güncelleme:

Cezaevinden firar ederek arkadaşını öldüren sanığın cezası belli oldu Sanık indirim uygulanmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı Kocaeli'de cezaevinden firar ettikten sonra yanına sığındığı arkadaşını, oğluyla birlikte uyuduğu sırada öldüren sanık, indirim uygulanmaksızın müebbet...

Cezaevinden firar ederek arkadaşını öldüren sanığın cezası belli oldu

Sanık indirim uygulanmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı

KOCAELİ - Kocaeli'de cezaevinden firar ettikten sonra yanına sığındığı arkadaşını, oğluyla birlikte uyuduğu sırada öldüren sanık, indirim uygulanmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 16 Haziran 2020 tarihinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Halıdere Yeni Mahallesi 2122 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işi ile uğraşan Çelebi Aydaş (47), sokak üzerinde bulunan lüks villasında cezaevinden firar ederek kendisiyle kalan Fatih Oktay isimli arkadaşı ile akşam saatlerinde alkol almaya başladı. Birlikte alkol alan şahıslar bir süre sonra tartıştı. Tartışma sonrası Aydaş, küçük oğlu B.A. ile uyumaya gitti. Daha sonra Fatih Oktay, Aydaş'ı oğlu ile uyuduğu sırada sırtından vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Fatih Oktay, çalıntı araçla Çanakkale'de polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde olay gecesini anlatan Oktay, Aydaş ile birlikte alkol alırken, siyasi sebeple tartışmaya başladığını ve Aydaş'ı terör örgütü propagandası yaptığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Müebbet hapis cezası

'Kasten öldürme' suçundan hakkında dava açılan Fatih Oktay'ın Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Fatih Oktay ile avukatı, Çelebi Aydaş'ın eşi Ayten Aydaş ve avukatı Musa Kazım Özok katıldı. Savunmaların yapılmasının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Fatih Oktay'ın Çelebi Aydaş'ı silahla öldürdüğünün sabit olduğunu göz önünde bulundurarak, indirim uygulamaksızın müebbet hapis ile cezalandırılmasına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kocaeli Çelebi Fatih 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title