Haberler
Güncelleme:

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde 1 yıldır görev yapan sahte doktor, tanıdık bir ismin akrabası çıktı

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte diploma ile 1 yıldır hekimlik yapan Ayşe Özkiraz, tanıdık bir ismin akrabası çıktı. Sosyal medyadan açıklama yapan Avrasya Araştırma Şirketi'nin Başkanı Kemal Özkiraz, sahte doktorun babasının amcasının torunu olduğunu söyledi. Kendilerini de kandırdığını belirten Özkiraz, "Haberi şimdi gördük çok üzüldük. 1-2 sene önce tıp fakültesi kazandığını duyduğumuzda mutlu olmuştuk" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Med Cezir:

Sağlık bakanlığı nasıl böyle bir duruma sebebiyet verir şuan kaç kişi yanlış tedavi gördü bunun hesabını kim verecek

389
41
yanıtYanıtla
ortaokul matematikci:

Bu iş sağlık bakanının görevi değil o hastanede görevli olan personellerin, doktorlarin görevi sağlık bakanı nasıl tüm hastaneleri denetlesin akıl var mantık var.Cok sacma bir yorum yapmissiniz.

yanıt34
yanıt63
Ercan Ercan:

Bir kişinin sahtekarlığiından bile siyasi çıkar sağlamayı düşünen omurgasız bir muhlaefet var ülkede

27
82
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Bu kiz devede kulak arkasi kalin olmadigi icin açığa cikardilar garibani))

60
14
yanıtYanıtla
M Key:

yani hastanedeki doktorun biri şüphelenmese kadın başhekimliğe kadar yürürmüş. hey yavrum hey sağlık bakanlığı :) çevremdekiler doktora benzetir acaba ben de mi kendimi bir hastaneye atasam :)))))))))

61
6
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

binlerce insan arasında bu tür sıkıntıı olabilir. kimin aklına gelir ki birinin sahte bellge hazırlayıp bu işe gireceğine

yanıt3
yanıt11
Cahit Satıcı:

Sahte diploması noter tasdiklimi! yoksa orjinal sahtemi? Nedeni araştırmak gerekli. Bu bilinen hadise Deveye sormuşlar neren eğri Devede nerem doğru ki demiş. Devletimizde böyle işliyor..

42
11
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

İl sağlık müdürünü de görevden almak lazım o hastanenin başhekimi de yol geçen hanımı hiç mi denetlenmiyor

29
1
yanıtYanıtla
YUSUF MERT YILDIZ:

haberi tam okuyun.hiç muayene yapmamış.seyirci olarak hastanede gezmiş

3
18
yanıtYanıtla
Hasan Aksoy:

Benim bildiğim tus sınavı var YDS var kazansa bile güvenlik soruşturması var var da var bunları geçmeden nasıl olurda sadece bir sahte diploma ile devlet hemide devlet hastanesinde çalışır yahu bu kadar basit mi hem atama olmadan eline diploma alıp işe başlayabiliyor mu? ??

17
0
yanıtYanıtla
virtueslife:

hastanenin açıklamasına göre hiçbir şekilde kimseyi muayene etmemiş.Ama koskoca hastaneler nasılda bu şekilde detaylıca araştırmadan doktor alıyor anlamış değilim.Bunların bakanlıkta kaydı yokmu öylece bir diploma ile hastaneye mi başlanıyor anlamadım.

16
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Burası Türkiye kardeş kara eşeği beyaza boyayıp at diye satarlar hatta iki arabadan bir araç yapıp kazasız boyasız orjinal diye satarlar hokkabazlıkta dünyada üstümüze yok !

yanıt4
yanıt1
Dr.Kimbel:

Ne kadar uydurma madem tıp fakültesini bitirdi diploma törenine hiç bir aile ferdi gitmedimi sanki kimse bilmiyordu

14
1
yanıtYanıtla
zübükzade:

kandırıldık

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title