Haberler

Çakarlı araca 3 bin 646 TL para cezası

Güncelleme:

Çakarlı araca 3 bin 646 TL para cezası Eyüpsultan'da çakarları açık vaziyette seyir halinde olan araç sürücüsüne toplam 3 bin 646 TL idari para cezası kesildi.

Çakarlı araca 3 bin 646 TL para cezası

İSTANBUL - Eyüpsultan'da çakarları açık vaziyette seyir halinde olan araç sürücüsüne toplam 3 bin 646 TL idari para cezası kesildi.

Eyüpsultan'da D-20 Göktürk Kemerburgaz Yolu üzerinde çakarları açık vaziyette seyir halinde olan bir aracın görüntülerinin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekiplerin yaptığı çalışmada araç sürücüsünün K.G isimli şahıs olduğu tespit edildi. Çakar tertibatının ön panjur ve arka cam kısmında usulsüz kullanıldığı görülürken, K.G. isimli şahısa toplam 3 bin 646 TL idari para cezası işlemi uygulandı. Ayrıca araçta bulunan çakar tertibatının sökülmesi için 1 gün süre ile izin verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title