Haberler

Bursalı şehitten geriye o acı mesaj kaldı..

Güncelleme:

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan 27 yaşındaki Üsteğmen Tunahan Yavuz'dan geriye sosyal medya hesabından paylaştığı acı mesajı kaldı.

Pençe-Kilit Operasyonunda yaralanmasının ardından bir süredir GATA'da tedavi gören Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz'un şehadet haberi Bursa'nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı.

Öte yandan Zeytin Dalı Harekatı'nda 01.03.2018 tarihinde şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç, Afrin'e gitmeden önce 'Bulmak' şiirinden 'Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm' sözlerini okumuştu. Şehit Abdullah Taha Koç'tan ise geriye okuduğu bu şiir kalmıştı.

27 yaşındaki Bursalı şehit Tunahan Yavuz ise Şehit Abdullah Taha Koç'un şiiri okuduğu videoyla birlikte sosyal medya hesabında "Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir, kahramanlık saldırıp bir daha dönmemektir" yazarak paylaşırken şehitten geriye o acı mesaj kaldı.

Şehit Tunahan Yavuz'un cenazesi yarın öğle namazını müteakip Mudanya ilçesi Güzelyalı Duran caminde kılınacak cenaze namazının ardından Mudanya Mezarlığı'na defnedilecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mudanya Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title