Haberler

Burdur'da 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' bilgilendirmesi

Güncelleme:

Burdur'da 07-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla, 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' mottosuyla, yaya güvenliğine yönelik yayalara bilgilendirme kampanyası yapıldı.

Burdur'da 07-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla, 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' mottosuyla, yaya güvenliğine yönelik yayalara bilgilendirme kampanyası yapıldı. Uygulamada caddede yaya yürüyen vatandaşlara bilgiler verilip broşür dağıtıldı. Trafik ekipleri sürücülere, yaya geçitlerinde vatandaşlara yol vermeleri konusunda uyarıda bulundu. Çocuklara da kırmızı düdük hediye edildi.

"Her şey insan sağlığı ve insan güvenliği için"

Etkinlikte katılan Burdur Valisi Ali Arslantaş, "Bilgilendirme faaliyetimiz 5 aşamadan oluşuyor. Biz ilk olarak vatandaşlarımıza yaya yolunda ilerlemelerini tavsiye edeceğiz. İkincisi özellikle ışıklandırmanın yetersiz olduğu gece vakitlerinde görünür olmayı, araç ışığıyla seçilebilecek kıyafetleri giymelerini tavsiye edeceğiz. Trafik işaretlerini takip edip, trafik işaretlerine uymalarını, yaya geçidi kullanmalarını ve yoldayken hem şoförlerimizin hem yayalarımızın trafiğe odaklanmalarını söyleyeceğiz. Her şey insan sağlığı ve insan güvenliği için. Şehirler, araçlar, trafik, devletin düzeni tamamen var oluş amacı insanın güvenliğini sağlamak ve adaleti tesis etmek üzere. Bunun için bugün yapacağımız faaliyetin yayalarımızın, yaya önceliği konusunda araçlarımızın bilgilenmesi, bilinçlenmesi için hayırlı bir iş olduğunu düşünüyorum" dedi.

Burdur şehir merkezinde yapılan bilgilendirme kampanyasına Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Körük, emniyet ve jandarma trafik ekipleri katıldı. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Trafik Haftası Tragger Burdur 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title