Haberler

Son dakika haber! Bayrampaşa'da düğünde 'istek parça' nedeniyle çıkan kavga kamerada

Güncelleme:

Son dakika haber... Bayrampaşa'da düğünde 'istek parça' nedeniyle çıkan kavga kamerada Bayrampaşa'da dün akşam saatlerinde gerçekleşen bir düğün töreninde kız tarafı ile erkek tarafı arasında 'istek parça' nedeniyle tartışma çıktı.

Bayrampaşa'da düğünde 'istek parça' nedeniyle çıkan kavga kamerada

İSTANBUL - Bayrampaşa'da dün akşam saatlerinde gerçekleşen bir düğün töreninde kız tarafı ile erkek tarafı arasında 'istek parça' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası iki tarafın birbirleriyle kavga ettiği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, salonda gerçekleşen bir düğün organizasyonunda gelin ve damat tarafları halay çekmeye başladı. Halayın çekildiği esnada gelin ve damat taraflarının çalınan müziğin değiştirilmesini istedi. Müziğin değiştirilmesi üzerine salonda tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine girdi.

Kavga anları kameraya yansıdı

Tartışma sonrası tarafların birbirine girdiği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tartışmanın çıktığı anlarda gelinin kendisine saldırdığı diğer kişilere tepki verdiği ve daha sonra damadında gelini diğer tartıştığı kişiler ile ayırmaya çalıştığı görülüyor.

Kavganın olduğunu gören davetlilerde durumu polis ekiplerine haber verdi. Yaşanan olayla ilgili tarafların polis karakoluna giderek birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayrampaşa kavga 3.Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title