Haberler

Başından vurularak öldürülen avukatın oğlu da ölü bulundu

Güncelleme:

Başından vurularak öldürülen avukatın oğlu da ölü bulundu Eski müvekkili tarafından öldürülen avukat İsmail Akkaya'nın avukat oğlu kuzeninin evinde ölü bulunduGAZİANTEP - Gaziantep'te 2014 yılında eski müvekkili tarafından başından vurularak öldürülen avukat İsmail Akkaya'nın avukat olan oğlu...

Başından vurularak öldürülen avukatın oğlu da ölü bulundu

Eski müvekkili tarafından öldürülen avukat İsmail Akkaya'nın avukat oğlu kuzeninin evinde ölü bulundu

GAZİANTEP - Gaziantep'te 2014 yılında eski müvekkili tarafından başından vurularak öldürülen avukat İsmail Akkaya'nın avukat olan oğlu Ahmet Baran Akkaya, kuzeninin evinde ölü olarak bulundu. Herhangi bir darp izine rastlanmayan Ahmet Baran'ın kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

Gaziantep'te 18 Aralık 2014 tarihinde avukatlık bürosunda başından vurularak öldürülen Avukat İsmail Akkaya'nın avukat olan oğlu Ahmet Baran Akkaya, kuzenin evinde ölü bulundu. İstanbul Barosu'na kayıtlı olan ve 2 çocuk babası Ahmet Baran'ın, sık sık yakınlarını ziyaret amacıyla Gaziantep'e geldiği ve hafta sonunu fırsat bilerek yine memleketine gelerek kuzeninin evinde kaldığı öğrenildi. 18 yıllık evli olan ve eşinin de avukat olduğu öğrenilen Ahmet Baran'ın öğlen saatlerinde yatağında hareketsiz gören kuzeninin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gitti. Ekiplerin öldüğünü belirlemesi üzerine ise avukat Baran'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Avukatın şok ölümü yakınlarını hüzne boğarken ilk belirlemelere göre Avukat Ahmet Baran'ın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi. Baran'ın kesin ölüm nedeninin ise otopsi sonuçlarının açıklanması ile belirlenmesi bekleniyor. Otopsisi tamamlanan Ahmet Baran Akkaya'nın cenazesi, ailesine teslim edildi.

Gasilhaneye götürülen avukatın cenazesi, Salı Günü Asri Mezarlık'ta bulunan aile kabristanlığında defin edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title