Haberler

Altıeylül'de marketlere fahiş fiyat denetimleri

Güncelleme:

Altıeylül'de marketlere fahiş fiyat denetimleriBALIKESİR Altıeylül Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Altıeylül'de hizmet veren yerel ve zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi yaptı.

Altıeylül'de marketlere fahiş fiyat denetimleri

BALIKESİR Altıeylül Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Altıeylül'de hizmet veren yerel ve zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi yaptı.

Döviz kuruna rağmen fiyat indirimine gitmeyerek fahiş fiyat uygulayan zincir ve yerel marketler ülke genelinde denetlenmeye başlandı. Özellikle temel gıda ürünlerine gelen fiyat artışları ve stokçuluğun önüne geçebilmek için harekete geçen Altıeylül Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, yerel ve zincir marketlerde denetimler yaptı. Altıeylül Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin ortaklaşa geçekleştirdiği denetlemelerin devam edeceğini dile getiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Fakat Cumhurbaşkanımızın bu duruma el atmasıyla birlikte özellikle döviz kurunda meydana gelen ve vatandaşları zor durumda bırakan ani yükselişler yerini daha stabil bir döviz kuruna bıraktı. Neticesinde düşmesi geren market fiyatları ise bazı fırsatçı ve stokçuların devreye girmesiyle yüksekten vatandaşa satılmaya devam ediliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve belediyemiz bünyesinde hizmet veren zabıta ekiplerimizce fahiş fiyat denetimine çıkarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bir çalışma gerçekleştirdik. Bizler, vatandaşlarımızı fırsatçıların ve stokçuların oyununa alet etmeyeceğiz. Bundan sonra da bu denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın hakkını korumaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Zabıta Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title