Haberler

Polisin nöbeti devam ediyor... Aksaray'da "köpek yumurtaları yedi" kavgasının gerginliği sürüyor

Güncelleme:

Polisin nöbeti devam ediyor.

Polisin nöbeti devam ediyor... Aksaray'da "köpek yumurtaları yedi" kavgasının gerginliği sürüyor

Aksaray'da iki gün köpeğin kümese girip yumurtaları yemesi sonucu çıkan ve 3 kişinin yaralandığı kavganın gerginliği devam etmesi üzerine polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak nöbet tutuyor

Mahalleye sevk e dilen çevik kuvvet ekipleri de plastik mermi ve gaz tabancalarıyla tetikte bekliyor

AKSARAY - Aksaray'da 2 gün önce köpeğin kümese girip yumurtaları yemesi meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı kavganın gerginliği devam ediyor. Tarafların arasında zaman zaman çıkan gerginlik polisin müdahalesiyle büyümeden önlenirken, sevk edilen çevik kuvvet ekipleri de plastik mermi ve gaz tabancalarıyla nöbet tutuyor.

Olay, 2 gün önce Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5272 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esen Erel'in müstakil evinde beslediği köpek karşı komşusu olan İsmail Yılmaz'ın önce bahçesine sonra da tavuk kümesine girerek yumurtalarını yedi. Köpeği kümeste yakalayan İsmail Yılmaz evinde bulundurduğu tüfeği alarak köpeğe ateş etti. Bu sırada köpeğine ateş edildiğini fark eden Esen Erel duruma müdahale etmek isterken İsmail Yılmaz tüfekle Esen Erel'e ateş ederek yaraladı. İki aile burada tüfek, taş ve sopalarla birbirine girerken, İsmail Yılmaz ve Burcu Yılmaz da sopa ve taşla darp edilerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalelerinin ardından 3 yaralı ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Çevik kuvvet polisi mahallede nöbet tutuyor

Olayın ardından 2 ailenin karşılıklı ikamet ettiği sokakta polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Mahallede 2 gündür bekleyişini sürdüren polis ekipleri, zaman zaman yaşanan gerginliğe müdahale ederek, olayları daha fazla büyümeden önlüyor. Taraflar arasında yaşanan gerginliğin tekrarlanması üzerine bu kez de mahalleye çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri plastik mermi ve biber gazı tabancalarıyla herhangi bir olumsuzluğa karşı tetikte bekliyor.

Öte yandan, yaşanan kavgada tüfekle hem köpeği hem de Esen Erel'i yaralayan İsmail Yılmaz'ın sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İsmail Yılmaz Aksaray 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title