Haberler

Heyelan nedeniyle kapanan Kastamonu-Çatalzeytin karayolunda çalışmalar sürüyor

Güncelleme:

Heyelan nedeniyle kapanan Kastamonu-Çatalzeytin karayolunda çalışmalar sürüyor 4 gündür kapalı olan Kastamonu-Çatalzeytin karayolunda çalışmalar sürüyor Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde cumartesi günü yaşanan heyelan sonucu Kastamonu-Çatalzeytin karayolu ulaşıma kapandı.

Heyelan nedeniyle kapanan Kastamonu-Çatalzeytin karayolunda çalışmalar sürüyor

4 gündür kapalı olan Kastamonu-Çatalzeytin karayolunda çalışmalar sürüyor

KASTAMONU - Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde cumartesi günü yaşanan heyelan sonucu Kastamonu-Çatalzeytin karayolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin 4 gündür kapanan yolu ulaşıma açmak için çalışmaları sürüyor.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Didi Mahallesi mevkiinde Cumartesi günü heyelan meydana geldi. Karların erimesi sonucu yumuşayan toprağım kayması sonucu Çatalzeytin-Kastamonu karayolu tamamen geliş gidiş yönlü ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan yolu açabilmek için ekiplerin çalışması sürüyor. Ekipler, ulaşıma kapalı olan Kastamonu-Çatalzeytin karayolunu açabilmek için 4 gündür iş makineleri ile çalışmalarına devam ediyor.

Çatalzeytin'den Kastamonu'ya veya Kastamonu'dan Çatalzeytin ilçesine ulaşım ise Abana-Bozkurt ya da İnebolu-Kastamonu güzergahından sağlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title